יין אדום ועז, המשלב ארומה וקסם של דובדבן ותות, עטופים בניחוחות עדינים ומענגים של מחטי אורנים וטבק
תהליך ייצור היין
הענבים נבצרו באופן מכני בשעות המאוחרות של הלילה. הבציר מכל יקב בוצע בזמנים שונים כאשר חלקת עמק האלה הקדימה בכ-5 ימים את חלקת הרי אפרים. הענבים משני האזורים הגיעו אל היקב בשעות המוקדמות של הבוקר.
הענבים עברו ריסוק עדין והועברו אל מיכל נירוסטה מקורר, בו שהו בהשריה קרה - cold soaking במהלך 3 ימים, טרם תחילתה של התסיסה האלכוהולית. עם סיום תהליך ההשריה הקרה, העלינו את הטמפרטורה ל-25 מעלות והוספנו שמרים. בשלב זה החל תהליך התסיסה האלכוהולית של הענבים תחת משטרי המטרה שונים, שסייעו להגיע למיצוי של ארומות, טעמים וצבע מן הזגים.
כאשר הסתיימה התסיסה האלכוהולית, העברנו את היין להשריה על הקליפות - extended maceration למשך 3 ימים. בתום תהליך ההשריה על הקליפות, הענבים נסחטו אל מיכל נירוסטה בסחיטה איטית שבוצעה בלחצים נמוכים - כאן עברו תסיסה מאלולאקטית שנועדה לייצב את היין ולרכך אותו. תהליך זה נעשה עבור היין של כל כרם בנפרד.
עם סיום התסיסה המאלולאקטית, היין הועבר אל חביות עץ אלון צרפתיות חדשות, ואל חביות עץ שנה שנייה, בהן עבר את תהליכי ההתבגרות שלו במהלך 18 חודשים. לכל אורך התבגרותו של היין, ביצענו טעימות של כל החביות, וכך הרכבנו את הבלנד הסופי של היין, שקיבל את המשקל היחסי של כל כרם.
אחר שבוקבק, היין המשיך להתבגר גם בבקבוק במהלך כ-8 חודשים נוספים טרם שחררנו אותו אל השוק.