תהליך ייצור היין
בכל אחד מהכרמים בוצע בציר מכני מוקפד בשעות הקרות של הלילה. ענבי הקברנה פרנק הגיעו אל היקב לפנות בוקר.
הענבים עברו ריסוק עדין והועברו אל מיכל נירוסטה מקורר, שם נכנסו למשך יום אחד להשריה קרה - cold soaking , לפני תחילתה של התסיסה האלכוהולית. עם סיום ההשריה הקרה, החל תהליך התסיסה האלכוהולית הטבעית של הענבים, בטמפרטורת 28 מעלות, תוך כדי שהפעלנו משטרי המטרה שונים על מנת להביא למיצוי של הטעמים, הארומות והצבע מהזגים.
בסיומה של התסיסה האלכוהולית, העברנו את היין לתהליך השריה על הקליפות extended maceration, במהלך 3 ימים. בתום ההשריה, הענבים נסחטו אל מיכל נירוסטה בסחיטה איטית ובלחצים נמוכים, ועברו תסיסה מאלולאקטית, שנועדה לייצב את היין ולרכך אותו.
בסיום התסיסה המאלולאקטית, העברנו את היין לחביות עץ אלון צרפתיות חדשות, שם החל את תהליכי ההתבגרות שלו שנמשכו 18 חודשים. לאחר שסיים את זמן ההתבגרות בחביות, היין בוקבק והמשיך להתבגר במשך חצי שנה נוספת בטרם שוחרר אל השוק.