תהליך ייצור היין
ענבי הפטיט סירה עברו בציר מכאני שבוצע בשעות הלילה הקרות, ורק לפנות בוקר הגיעו ליקב.
ביקב הענבים עברו ריסוק עדין, לאחריו הועברו אל מיכל נירוסטה, בו החלה התסיסה האלכוהולית הטבעית שלהם. התסיסה נעשתה בטמפרטורת 28 מעלות, ותוך שהפעלנו משטרים שונים של המטרה על מנת למצות מזגי הענבים ארומות, טעמים וצבע.
בסיומה של התסיסה האלכוהולית העברנו את היין ל- extended maceration - השריה על הקליפות במהלך 3 ימים. עם תום ההשריה, הענבים נסחטו אל מיכל נירוסטה, בסחיטה איטית ותחת לחצים נמוכים, ועברו תסיסה מאלולאקטית שייצבה את היין וריככה אותו.
בתום התסיסה המאלולאקטית, העברנו את היין אל חביות עץ אלון צרפתיות חדשות, שם הוא עבר את תהליכי ההתבגרות שלו במהלך 18 חודשים. בסיום התבגרותו של היין בחביות, הוא בוקבק והמשיך להתבגר במהלך 5 חודשים נוספים עד ששוחרר אל השוק.